image
Sursa foto: uefa.com

Reacția UEFA după acuzațiile că tragerea la sorți pentru semifinalele UCL a fost trucată

Înainte de tragerea la sorți a semfinalelor Ligii Campionilor, AS Roma le-a trimis abonaţilor, joi seară, un email prin care aceștia erau înştiinţaţi că îşi pot cumpăra bilete pentru meciul cu Liverpool, deşi adversarul urma să fie aflat oficial vineri. Această situație a dus la acuzații că tragerea la sorți ar fi fost aranjată.

Un suporter al echipei capitoline a urcat pe reţelele de socializare captura unui email pe care l-a primit, în care era înştiinţat că îşi poate cumpăra bilete pentru meciurile cu Genoa şi Liverpool, scrie digisport.ro. Mailul a fost trimis joi seara, în condiţiile în care AS Roma şi-a aflat abia vineri la prânz adversara din semifinalele Ligii Campionilor.

Cei de la UEFA au răspuns oficial și au dezvăluit ce s-a întâmplat: "Clubul italian a contactat UEFA pentru a ne informa că a avut o problemă tehnică a portalului de bilete, când au efectuat teste pentru punerea în vânzare a biletelor. Clubul a făcut asemenea teste cu toate variantele posibile", a declarat purtătorul de cuvânt al UEFA.

AS Roma a confirmat că a trimis abonaţilor acel email, dar s-a apărat afirmând că a fost o eroare tehnică apărută în timpul unor teste făcute joi seară. Conducerea clubului italian a susţinut că acel link a fost deja desfiinţat.

Însă amatorii de conspiraţii nu au crezut în astfel de scuze, deoarece încă un detaliu a sărit în ochi. În emailul trimis, AS Roma a trecut şi data la care urma să se dispute meciul cu Liverpool. Aceasta este 2 mai, aceeaşi stabilită de UEFA prin tragerea la sorţi de vineri. AS Roma a fost trasă a doua din urnă și urmează să dispute returul cu Liverpool pe 2 mai, pe teren propriu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: