image
Sursa foto: Getty Images

Presa spaniolă îl vede pe Salah la Real Madrid din vară: Liverpool i-ar fi găsit deja înlocuitor

Real Madrid e decisă să forţeze în vară transferul noii senzaţii din fotbalul mondial, Mohamed Salah. Jurnaliştii de la As susţin că "galacticii" sunt gata să achite preţul solicitat de Liverpool pentru transfer, 200 de milioane de euro, pentru că au un înlocuitor la îndemână.

Potrivit ziariştilor spanioli, "cormoranii" sunt foarte aproape să bată palma cu Lyon pentru transferul lui Nabil Fekir în schimbul a 70 de milioane de euro.

Chelsea şi Atletico Madrid sunt şi ele interesate de atacantul francez de 24 de ani, care are 17 goluri şi şase pase decisive în 28 de meciuri în acest sezon din Ligue 1.

Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a negat recent interesul pentru Fekir, iar presa engleză a scris recent că antrenorul german l-ar prefera pe fotbalistul Barcelonei, Ousmane Dembele.

Dembele (20 de ani) mai are contract cu Barcelona până în 2022 şi o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro. Presa din Spania susţine însă că formaţia blaugrana este dispusă să se despartă de el pentru aproximativ 80 de milioane de euro, o sumă mai mică decât cea pentru care a fost achiziţionat de la Dortmund, în vara trecută.

Francezul a înscris două goluri şi a reuşit opt pase decisive în cele 21 de apariţii pentru Barcelona din acest sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: