image
Sursa foto: Jurnal.md

Furnizorul de apă anunță sistări la Tohatin și Colonița

Consumatorii din localitățile Tohatin și Colonița ar putea rămâne astăzi fără apă la robinet, între orele 09.00 și 17.00. Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă în localitățile respective.

Între orele 09.00 și 20.00, apa va fi sistată pe străzile 27 august 1991, Livezilor, M Sadoveanu și strada Viilor, inclusiv stradele din orașul Durlești. Potrivit ACC, sistările au loc în legătură cu lucrările de reabilitarea rețelelor de apeduct, finanțate de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

Între orele 09.00 și 21.00, apa va fi sistată apa pe străzile Cuza Vodă 23-37, inclusiv cu fracții, Ghică Vodă și stradela Ghică Vodă. Furnizarea apei va fi întreruptă în legătură cu efectuarea lucrărilor planificate de către ACC.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: