image
Sursa foto: privesc.eu

Serviciul Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor, acuzat de sabotaj; Maia Sandu: Vor plăti pentru această atitudine

Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, instituție subordonată Guvernului, sabotează ancheta organelor de drept în ancheta furtului miliardului.

Despre aceasta a anunțat astăzi premierul Maia Sandu. Șefa Guvernului afirmă că reprezentanții organelor de drept au menționat astăzi la ședința Consiliului Suprem de Securitate că această structură nu cooperează.

„Mai mulți reprezentanți ai organelor de drept au indicat la ședința CSS că acest serviciu nu cooperează, nu prezintă informațiile atunci când i se cere. Noi am mai discutat despre această instituție. Mă mir că are tupeul în continuare să saboteze lucrul organelor care încearcă să clarifice subiecte importante care țin de furtul miliardului și alte scheme de corupție”, a declarat Maia Sandu.

„Mesajul meu este către toate instituțiile din subordinea Guvernului să nu încerce să saboteze, să ia toate solicitările în serios. Cei care își vor permite să saboteze, vor plăti pentru această atitudine”, a mai spus șefa Cabinetului de Miniștri.

Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor nu a comentat deocamdată aceste acuzații.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: