image
Sursa foto: digisport.ro

Neymar, dat ca și transferat la Real Madrid chiar de o legendă a Barcelonei: "Din informațiile mele, va merge"

Zvonul conform căruia Neymar e dorit de Real Madrid capătă greutate. Asta după ce chiar marele Rivaldo a surprins într-un interviu pentru TV Globo, spunând că e foarte probabil ca starul celor de la PSG va ajunge pe Bernabeu, la rivala fostei sale echipe, FC Barcelona.

"Dacă vrea să fie cel mai bun jucător din lume, trebuie să meargă la Real", a spus Rivaldo, scrie digisport.ro.

Totodată, Rivaldo îl vede pe conaționalul său în una dintre cele mai mari 4 ligi, în Spania, Anglia, Italia sau Germania, "pentru a-și atinge adevăratul potențial și pentru a avea parte de recunoașterea pe care o merită".

"E foarte probabil ca Neymar să meargă la Madrid. Am spus deja că Neymar poate fi cel mai bun din lume, dar cred că dacă rămâne la PSG, nu va reuși asta niciodată, trebuie să plece. Dacă te uiți la Anglia, Spania, Italia, Germania...e diferit. Mă refer la fotbal, la competiție. La Barcelona nu se va întoarce, e foarte dificil să se rezolve problema asta. Potrivit informațiilor pe care le am și a tot ce am auzit în ultima vreme, cred că e foarte probabil ca Neymar să meargă la Real Madrid, iar acolo, da, poate fi cel mai bun jucător din lume", a explicat Rivaldo.

Fostul atacant al catalanilor crede că Neymar a făcut o greșeală atunci când a semnat cu PSG, în vara anului 2017, atunci când șeicii de pe Parc des Princes au plătit Barcei 222 de milioane de euro, brazilianul devenind astfel cel mai scump jucător al lumii.

Neymar, în vârstă de 26 de ani, a jucat la Barcelona timp de 4 sezoane, marcând 105 goluri și dând 59 de pase de gol în 186 de meciuri oficiale. Dintre jucătorii brazilieni care au trecut pe la Barcelona, doar Rivaldo are mai multe goluri marcate, 130.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: