image
Sursa foto: marca.com

Cristiano Ronaldo și o altfel de conferință: a fost luat la întrebări de copii, nu de ziarişti

Cristiano Ronaldo a primit încă un premiu, Marca Legend, după ce cotidianul sportiv l-a onorat pentru realizările extraordinare din cariera sa. Momentul care l-a pus la grea încercare nu a fost întâlnirea cu presa, ci acela în care 5 copii, toţi purtând tricouri pe care le-a îmbrăcat starul portughez de-a lungul timpului, l-au luat la întrebări.

Cristiano Ronaldo a fost surprins, dar a reuşit să găsească replica amuzantă cu care a destins atmosfera.

"Cu ziariştii mă descurc, cu copiii mai greu...", a spus portughezul înainte de răspunde tirului de întrebări.

Prima a venit din partea unei fetiţe care purta tricoul cu numărul 28 de la Sporting Lisabona.

"Când erai mic, te-ai gândit că vei fi cel mai bun din toate timpurile? Ţi-ai imaginat că vei cuceri atâtea trofee?

Nu, nu m-am gândit niciodată. Visul meu a fost să devin fotbalist profesionist," a fost răspunsul starului de 33 de ani.

Băiatul care purta tricoul cu numărul 7 de la Manchester United l-a întrebat unde s-a simţit mai bine: la Manchester sau la Madrid.

"M-am simţit bine în ambele oraşe, dar evenimentele care mi-au schimbat viaţa s-au petrecut la Madrid - aici s-au născut copiii mei", a mărturisit Ronaldo.

Apoi, copilul îmbrăcat cu tricoul naţionalei Portugaliei l-a întrebat dacă titlul european este cel mai important trofeu.

"Toate trofeele sunt importante, dar cel de la EURO este unul special. Când câştigi ceva pentru ţara ta atunci când nu aveai mari şanse rămâne cel mai important trofeu din cariera mea", a recunoscut portughezul.

Băieţelul care purta tricoul Realului i-a spus doar că e trist că a plecat de la Madrid, iar Cristiano Ronaldo a spus că şi el simte acelaşi lucru. Iar copilul care avea pe el tricoul lui Juventus a vrut să ştie dacă torinezii vor triumfa în UEFA Champions League anul acesta.

"Nu ştiu, dar voi face tot posibilul. Eu am speranţa că Juventus va fi campioana Europei!", a fost răspunsul celui care a cîştigat titlul cu gruparea bianconerilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: