image
Sursa foto: captură

Scriitorul Mircea V. Ciobanu: E prima data când alegerile sunt anulate pentru că prea mulți oameni au ieșit la vot

Scriitorul și jurnalistul Mircea V. Ciobanu, prezent la protestul din PMAN, a declarat că cei care au anulat alegerile din capitală trebuie să ajungă după gratii, adăugând că este prima dată când votul cetățenilor este anulat din cauza că prea mulți oamnei au ieșit la vot mulțumită îndemnurilor.

„Prima instanță a condamnat o rețea de socializare. A doua instanță, Curtea de Apel, ne-au condamnat pentru altceva, ne-au condamnat pentru că am ieșit prea mulți la vot. Este prima data când alegerilor sunt anulate pentru că prea mulți oameni au ieșit la alegeri. Este un abuz, este o mare ticăloșenie. Atunci când se neagă acest vot, este o crimă”, declarat scriitorul Mircea V. Ciobanu.

„Cei care au luat această decizie trebuie trimiși la pușcărie. Eu vreau ca Andrei Năstase să stea la Primărie să rezolve problemele capitalei. Am ieșit aici să ne apărăm și votul din toamnă, este absolut evident că votul nostru e furat fără ca să înceapă campania. Totul este din cauza acestei guvernări nocturne”, a mai spus Mircea V. Ciobanu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: