image
Sursa foto: Profimedia

"Scandalos! Lewa, al doilea". Presa internaţională dezamăgită că Messi a luat al 7-lea Balon de Aur

Leo Messi a primit Balonul de Aur pentru anul 2021! Este al şaptelea "Balon" din CV-ul său, după cele din 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 şi 2019, ceea ce este unic pentru un fotbalist.

Dar presa internaţională a fost mai degrabă constatativă decât exuberantă după anunţarea câştigătorului, foarte mulţi fiind de părere că Lewandowski merita mai mult decât Leo acest trofeu.

De altfel, Bild consideră chiar scandaloasă ierarhia, în condiţiile în care atacantul lui Bayern are cifre senzaţionale în ultimii doi ani, dar a terminat pe locul secund.

"Scandalos! Lewandowski a terminat al doilea", au titrat cei de la Bild.

Presa spaniolă, de exemplu, altădată la picioarele lui Leo, nu s-a arătat nici ea extaziată de faptul că fostul jucător al Barcelonei a luat al şaptelea Balon de Aur.

"Alexia Putellas şi Leo Messi, Baloane de Aur pentru eternitate", a scris Mundo Deportivo, în timp ce As a titrat "Alexia şi Messi fac istorie", iar Marca a notat că "Messi şi Alexia, Baloane de Aur de ţinut minte".

Până şi Sport.es, ziarul de casă al Barcelonei a avut ţitlul "Balon de Aur blaugrana", aluzie la faptul că Barca şi PSG au aceleaşi culori!

Le Parisien a lansat întrebarea "Balonul de Aur 2021: cu cele 7 succese este Messi cel mai bun jucător din toate timpurile?". Iar jurnalul argentinian Ole: "Messi: Am făcut un vis să devină realitate"

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: