image
Sursa foto: Getty Images

Vestea neaşteptată pe care a primit-o Iker Casillas: Portarul poate reveni la Real Madrid din sezonul viitor

Iker Casillas (37 de ani) a suferit un infarct miocardic acut în timpul unui antrenament efectuat, miercuri, în tricoul lui FC Porto, iar cariera acestuia în fotbal pare acum încheiată. Cel puţin asta susţine reputatul doctor spaniol Corbalan

Acesta a precizat pentru coditianul spaniol As că viaţa lui Iker Casillas nu este pusă în pericol, dar că acesta nu va mai putea juca fotbal la nivel înalt.

Presa spaniolă a aflat însă că pentru Iker, chiar dacă viitorul pe dreptunghiul verde se poate încheia, destinul îşi deschide larg porţile. Legendarul goalkeeper spaniol ar putea reveni la Real Madrid, acolo unde Florentino Perez şi-ar fi manifestat aseară intenţia de a-l aduce într-o funcţie de conducere. ”Dacă Iker se retrage, oricând e binevenit aici în club” ar fi transmis preşedintele Realului, familiei lui Iker Casillas.

Casillas, care va împlini 38 de ani în această lună, tocmai semnase o nouă înţelegere cu FC Porto, conform căreia ar fi putut rămâne la gruparea lusitană până la 40 de ani. Concret, Iker avea un contract până în 2020, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Acum rămâne de văzut ce vor decide medicii în cazul său.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: