image
Sursa foto: Profimedia

Schimbări masive la PSG! Zlatan Ibrahimovic, cel care îi poate pune în pericol slujba lui Leonardo

La PSG se pregătesc niște schimbări la nivelul clubului, iar printre cei care ar putea părăsi formația din capitala Franței sunt antrenorul Mauricio Pochettino, dar și directorul sportiv al clubului, Leonardo.

Potrivit Mundo Deportivo, sosirea lui Zinedine Zidane pe banca celor de la PSG este inevitabilă la finalul acestui sezon, iar, odată cu acesta, se pare că la formația pariziană va ajunge și Zlatan Ibrahimovic.

Suedezul nu va ajunge pe Parc des Princes în postura de jucător, ci îi va lua locul lui Leonardo, directorul sportiv al formației din capitala Franței.

În ultima perioadă, brazilianul a fost criticat de suporterii lui Paris Saint Germain pentru felul în care gestionează vestiarul echipei, dar și pentru politica sa de transferuri. Astfel, Leonardo ar putea fi înlăturat în vară.

Zlatan Ibrahimovic a petrecut patru sezoane la Paris Saint Germain, între 2012 și 2016, și, recent, a mărturisit că nu exclude să revină ca oficial al echipei pariziane.

”În vara lui 2021, este adevărat. M-am propus la PSG, dar nu ca fotbalist, ci ca director sportiv. L-am sunat pe Nasser Al-Khelaifi, președintele, și m-am propus acolo: ’Dacă nu îmi reînnoiesc contractul cu AC Milan, vin la PSG și fac ordine la echipă’. Nasser a râs, dar nu a spus că nu. Ziua în care voi dori să fiu director sportiv la PSG, voi fi!”, a spus Ibrahimovic.

Însă într-un recent interviu pentru Corriere dello Sport, suedezul, care evoluează acum la AC Milan, a criticat maniera de lucru a directorului sportiv parizian. "Nu am nimic personal împotriva lui Leonardo. Dimpotrivă, îmi place mult de el. Într-adevăr, el este cel care m-a adus la PSG. Nu am ce să-i reproşez, dar ştiu diferenţa dintre noi: eu nu cer, eu ordon", a spus atacantul.

Într-un interviu acordat Europe 1 şi JDD, Leonardo a ales indiferenţa când a evocat înţepătura lui Ibrahimovic, care s-a mai remarcat de-a lungul timpului prin asemenea declaraţii.

"Nu vreau să-i răspund lui Zlatan. Tăcerea este cel mai bun răspuns. Altfel, nu am ajunge în finala Ligii Campionilor. Noi avem 45 de puncte, Marseille (locul 2 în campionat - n. r.) are 33", a spus brazilianul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: