image
Sursa foto: marca.com

Atletico dă lovitura: Spaniolii anunță că Aguero poate fi înlocuitorul lui Griezmann

Antoine Griezmann este tot mai aproape de o plecare de la Atletico Madrid, cu Barcelona ca destinație probabilă, iar formația din capitala Spaniei s-a orientat rapid și pare să fi găsit înlocuitorul ideal pentru francezul al cărui transfer ar putea aduce 100 de milioane de euro în conturile clubului.

Sergio Kun Aguero este și el pe cale să se despartă de Manchester City și ar putea reveni la "Los Colchoneros", după cum anunță Radio Marca.

FC Barcelona a comunicat clubului Atletico Madrid că va plăti clauza de eliberare a lui Antoine Griezmann. Iar Atletico ştie că jucătorul său va pleca la finalul acestui sezon", a anunţa postul spaniol de radio Cadena Cope, la mijlocul acestei săptămâni.

Aguero (care împlinește 30 de ani în luna iunie) intră în această vară în ultimii doi ani de contract la Manchester City. Tot mai predispus la accidentări, atacantul argentinian nu mai este omul de bază din anii precedenți și, chiar dacă e golgheterul lui City, Guardiola nu îl mai vede drept titular pentru sezonul următor.

"Cetățenii" vor ține cu siguranță la preț. Nu a fost avansată vreo sumă, dar presa din Spania anticipează o afacere în jurul a 50 de milioane de euro. În 2011, City i-a plătit lui Atletico 45 de milioane pentru transferul lui Aguero. Sud-americanul are 101 goluri marcate și 50 de pase decisive în tricoul madrilenilor, la care ajunsese în 2006, pentru 21,7 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: