image
Sursa foto: Facebook/Adoptă un vot

#Adoptă un protestatar: O campanie care ajută cetățenii din afara capitalei să vină la protestul din 26 august

Cetățenii din afara capitalei care vor să vină la protestul din 26 august vor putea beneficia de ajutor pentru transport și cazare. Grupul Adoptă un Vot, care în 2016 a avut un succes enorm la prezidențiale, ajutându-i pe cei din Diasporă să ajungă la secțiile de votare, anunță lansarea unei campanii - Adoptă un protestatar.

În condițiile în care ne așteptăm la perturbarea microbuzelor de rută de către guvernare, campania „Adoptă un Protestatar” își propune să faciliteze într-ajutorarea protestatarilor cu privire la transport și cazare. Orice ajutor al protestatarilor din afara Chișinăului e în special binevenit!

Dacă mergi la protest cu mașina proprie și mai ai locuri, postează în grupul „Adoptă un Vot” pentru a „adopta” protestatari. Pentru a ușura căutarea, la finalul postării indică prin hashtag-uri #transport, #ofer, #localitatea de unde pornești și #câte locuri libere ai. De asemenea, pentru a „adopta” pe o seară în Chișinău protestatari care nu se vor putea întoarce acasă, include #cazare și #ofer.

La rândul lor, protestatarul care vor să fie „adoptat” pot crea o postare de genul #caut, #trasport/#cazare, #localitatea de unde pornesc și poate răspunde la oferte în comentarii.

Când s-a rezolvat situația din postare - mașina s-a umplut, cazarea s-a găsit etc. te rugăm să adaugi la începtul postarii [Adoptat].

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: