image
Sursa foto: mediafax.ro

Trei persoane au decedat în Serbia din cauza unui val de ger polar care a afectat regiunea balcanică

Cel puţin trei persoane au decedat în Serbia din cauza unui val de ger polar care a afectat mai mult ţări din regiunea balcanică, perturbând transporturile şi forţând autorităţile să închidă şcolile din unele zone, informează agenţia de ştiri The Associated Press.

Potrivit televiziunii publice sârbe, trupul neînsufleţit al unui bărbat de 48 de ani a fost descoperit în zăpadă în zona unui sat din nordul Serbiei, iar un alt bărbat, în vârstă de 61 de ani, a fost găsit mort în oraşul Sid, aparent decesul acestuia fiind cauzat de tot frig.

Cea de-a treia victimă, o persoană fără adăpost, a fost descoperită decedată în incinta unei case abandonate din sud-vestul Serbiei, a anunţat luni televiziunea publică sârbă.

Mai multe sate din centrul Serbiei au rămas fără electricitate în urma ninsorilor abundente, iar şcolile din municipalităţile Konjic şi Jablanica din Bosnia-Herţegovina au fost închise timp de două zile, începând de luni, scrie mediafax.ro.

Mai mulţi imigranţi au fost transportaţi la un spital din oraşul bosniac Bihac după ce s-au rătăcit duminică într-o zonă montană. Cel puţin doi dintre aceştia au suferit degerături severe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: