image
Sursa foto: dse.md

FOTO // Accident grav în capitală: Un BMW s-a izbit violent într-un copac; A fost nevoie de un echipaj de la descarcerare

Accident grav în capitală. Un BMW s-a tamponat violent într-un copac. Un tânăr în vârstă de 19 ani a rămas blocat în fiarele vehiculului.

Ieri angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost solicitați să intervină pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident de circulație.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 23:31. Potrivit primelor informații pe strada Alecu Russo nr.16 din capitală,

dse.mddse.md
dse.mddse.md
dse.mddse.md
dse.mddse.md

La fața locului pentru lucrări de deblocare au intervenit salvatorii din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri sectorul Ciocana și ofițerii Centrului republican de intervenții operative al IGSU.

Angajații Inspectoratului au reușit să descarcereze persoană, iar după finalizarea operațiunii aceasta a fost preluată de echipa de medici veniți la fața locului și transportată pentru îngrijiri medicale la Institutul de Medicină Urgentă din municipiul Chișinău.

Circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite de organele competente. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii Inspectoratului au intervenit în 26 situații de risc.

Noutăţile partenerilor

comentarii: