image
Sursa foto: Fundația pentru o Democrație Modernă

Cui aparține Fundația care a comandat sondajul IMAS în care cetățenii apreciază activitatea lui Dodon, Șor și Plahotniuc

Sondajul prezentat astăzi de IMAS, care arată că cetățenii RM apreciază cel mai mult activitatea președintelui Igor Dodon, a premierul Pavel Filip, a liderului PCRM, Vladimir Voronin, a primarului de Orhei Ilan Șor și a liderului PD, Vladimir Plahotniuc, a fost făcut la comanda Fundației pentru o Democrație Modernă, asociație fondată în 2017 de mai mulți apropiați ai Partidului Democrat din Moldova, scrie Ziarul de Gardă.

La fondare, în funcția de președinte a Fundației a fost desemnată Cristina Balan, actuala ambasadoare a R. Moldova în SUA, fostă vicepreședintă a Partidului Democrat din Moldova.

fundațiefundație

„Fundaţia pentru o Democraţie Modernă, o iniţiativă a unui grup de experţi şi lideri de opinie din R. Moldova, ce împărtăşesc valori de centru-stânga în spirit pro-european, a fost lansată astăzi la Chişinău, în prezenţa reprezentanţilor clasei politice, ai mediului academic, analiştilor politici, mass-media. Cristina Bălan, preşedintele FDM, a declarat că noua organizaţie are un obiectiv important de a contribui la dezvoltarea societăţii civile şi a clasei politice din Moldova, prin asigurarea unei platforme largi de dialog şi resetarea percepţiilor legate de natura şi scopurile politicii de centru-stânga”, se spune pe site-ul Fundației, la lansarea ei, în octombrie 2017.

Sursa mai scrie că pe site-ul Fundației, ultimul eveniment datează din luna februarie 2018. La ultimele evenimente au participat mai mulți reprezentanți ai Partidului Democrat din Moldova, fapt vizibil în special din fotografiile postate pe pagina electronică a Fundației.

Lansarea Fundației a fost marcată și de o știre la Publika TV, post de televiziune care aparține lui Vladimir Plahotniuc, președintele PD.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: