image
Sursa foto: Getty Images

Federația israeliană, plângere la FIFA după ratarea amicalului cu Argentina

Federaţia israeliană de fotbal a anunţat că a depus plângere la FIFA împotriva federaţiei palestiniene după anularea meciului de pregătire pentru Cupa Mondială 2018 pe care naţionala Argentinei urma să-l joace împotriva celei a Israelului.

Decizia a fost anunţată la câteva ore după o mobilizare în faţa terenului de antrenament al selecţionatei argentiniene, la Barcelona, unde militanţi palestinieni au desfăşurat un tricou al selecţionatei Argentinei, pătat cu vopsea roşie care imita sângele, avertizându-i pe jucătorii naţionalei "albiceleste" să nu dispute partida cu Israelul.

Amicalul Israel - Argentina trebuia să fie ultimul meci de pregătire al argentinienilor înaintea Cupei Mondiale 2018, unde naţionala lui Messi îşi va face debutul pe 16 iunie, împotriva Islandei, în Grupa D a competiţiei, din care mai fac parte Croaţia şi Nigeria.

Conform presei argentiniene, Federaţia de la Buenos Aires ar fi urma să încaseze, în funcţie de participarea lui Messi, între 2 şi 3 milioane de dolari pentru "escala" de la Ierusalim, în drumul către Moscova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: