image
Sursa foto: billboard.com

Fred Rister, compozitorul unor piese făcute celebre de David Guetta, a murit la 58 de ani

Fred Rister, compozitorul a numeroase hituri alături de DJ-ul David Guetta, precum "I Gotta Feeling", cântat de Black Eyed Peas, a murit la vârsta de 58 de ani, din cauza mai multor tipuri de cancer, potrivit huffingtopost.fr.

Producător şi compozitor originar din Dunkerque, Franţa, Rister a colaborat cu DJ-ul David Guetta din anii 2000, cei doi primind, printre altele, un premiu Grammy, în 2010, pentru piesa "When love takes over".

Printre hiturile compuse împreună cu David Guetta se mai numără "Sexy Bitch", "Memories" şi "Gettin' Over You", piesă interpretată cu Chris Willis, Fergie şi LMFAO, scrie mediafax.ro.

Rister suferea de mai multe tipuri de cancer şi a decis să renunţe la tratament în 2017. În martie 2018, a anunţat că va lansa single-ul "I Want a Miracle", în colaborare cu muzicienii Chris Willis şi Sam Martin. Cu aceeaşi ocazie a anunţat că a fost diagnosticat cu al nouălea cancer în ultimii 30 de ani şi că, fiind în metastază, nu mai făcea tratament de un an. Muzicianul a murit marţi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: