image
Sursa foto: Getty Images

Lovitură de proporții: Zidane revine în fotbal și îl ia și pe Marcelo cu el; Obsesia Champions League nu le dă pace

Juventus a dat o adevărată lovitură în vară, când a reușit să-l aducă pe Cristiano Ronaldo (34 de ani), de la Real Madrid, pentru 117 milioane de euro. Acum, campioana Italiei are alte două obiective în dorința de a deveni cea mai puternică echipă din lume: Marcelo și Zinedine Zidane.

Italienii de la Tuttosport scriu azi, pe prima pagină, că Juventus pregătește două mutări "cu greutate" în vară: transferul lui Marcelo, căruia Real Madrid i-a găsit deja înlocuitor, și aducerea lui Zinedine Zidane (46 de ani) pe bancă.

Sursa citată scrie că fundașul brazilian de 30 de ani și-a manifestat deja dorința de a jucat din nou alături de Cristiano Ronaldo și, având în vedere situația sa de la Real Madrid, unde nu mai este dorit de Solari și de conducere. Transferul lui Marcelo la Juventus se va face pentru 45 de milioane de euro, iar fotbalistul va avea un salariu de 12 milioane de euro pe sezon.

Italienii merg mai departe și scriu că Zinedine Zidane va fi succesorul lui Max Allegri pe banca lui Juventus. Ieri, unul dintre apropiații antrenorului italian a dezvăluit că "misiunea lui Allegri la Juventus se apropie de final". Tehnicianul e pe banca torinezilor din 2014.

Zidane a plecat de la Real Madrid în vara trecută, după ce a câștigat 3 trofee UEFA Champions League la rând. Francezul este în relații extraordinare cu conducerea lui Juventus, grupare pentru care a jucat între 1996 și 2001.

"În acest fel, Marcelo, Zidane și Cristiano ar putea lucra din nou împreună, la Juventus. Cei 3 ar putea consolida visul care îi frământă pe torinezi de ceva timp: câștigarea unui nou trofeu UEFA Champions League.", este concluzia celor de la Tuttosport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: