image
Sursa foto: Getty Images

Ibrahimovic pune condiţii pentru a rămâne la LA Galaxy

Atacantul lui Los Angeles Galaxy, Zlatan Ibrahimovic, este dispus să rămână în campionatul nord-american în 2019, însă pune anumite condiţii.

"Sunt pe cale să discut cu cei de la Los Angeles Galaxy. Conducătorii lui Galaxy au dorinţele lor, eu le am pe ale mele, însă sunt optimist şi pozitiv", a declarat Ibrahimovic.

"Pentru a mă întoarce, trebuie să fiu capabil să vizez titlul de campion. Nu am venit aici în vacanţă, mă aflu aici pentru a răspunde unei provocări. Vreau să simt că suntem capabili să fim cei mai buni în MLS, mă refer la echipă, nu la mine, deoarece eu sunt cel mai bun'', a mai spus suedezul.

Zlatan Ibrahimovic (37 de ani) a marcat 22 de goluri în 27 de meciuri disputate pentru Galaxy, fiind nominalizat pentru trofeul rezervat celui mai bun jucător al sezonului în MLS.

Echipa sa a ratat însă calificarea în play-off, pentru al doilea sezon consecutiv, astfel că sunt tot mai insistente zvonurile legate de o posibilă despărţire a lui Ibrahimovic de clubul californian.

Contractul suedezului cu Los Angeles Galaxy este valabil până în decembrie 2019, însă în presa internaţională circulă deja informaţii referitoare la posibila sa întoarcere în Europa, unde este dorit de AC Milan şi Real Madrid.

Revendicările lui Ibrahimovic nu sunt doar sportive, ci şi salariale, el încasând în acest sezon doar 1,5 milioane de dolari, departe de cele şapte milioane de dolari primite de italianul Sebastian Giovinco (Toronto FC), jucătorul cel mai bine plătit din MLS. ibrahimo

Pentru a putea face faţă solicitărilor suedezului, clubul din Los Angeles se pregăteşte să facă "curăţenie" atât în lotul de jucători, cât şi la nivelul staff-ului.

"Planul nostru este de a-l face pe Zlatan să se întoarcă. Toată lumea a văzut ceea ce a reuşit în acest sezon, impactul pe care l-a avut asupra echipei. Însă, aşa cum a spus şi el, vrea să câştige, iar noi dorim să câştigăm alături de el", a asigurat preşedintele lui LA Galaxy, Chris Klein.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: