image
Sursa foto: vesty.co

Moldoveanul mort în Israel a fost condus pe ultimul drum

Sute de oameni au venit la cimitirul dintr-un oraș din Israel pentru a-l conduce pe ultimul drum pe moldoveanul care a murit pe șantierul de lucru în timpul prăbușirii unei macarale. Majoritatea oamenilor care au venit nu-l cunoșteau pe bărbat.

Serghei, în vârstă de 33 de ani, avea patru luni de când muncea în Israel, pe un șantier de construcții. Potrivit informațiilor, el a fost unul dintre cei patru muncitori care au murit pe un șantier de construcții din orașul Yavne ca urmare a prăbușirii unei macarale duminică, 19 mai.

vesty.covesty.co

Olga Semenova, văduva lui Serghei, a declarat că, datorită ajutorului municipalității locale și Fondului de prietenie, mama și sora lui au reușit să zboare din Moldova la înmormântare, scrie vesty.co.

După producerea tragediei, activiștii publici au făcut apel la cetățeni să participe la ceremonia de doliu și să-și ia rămas bun de la Serghei.

vesty.covesty.co

După cum s-a stabilit în cadrul anchetei, macaraua s-a prăbușit atunci când lucrătorii s-au angajat în demontarea mecanismului de ridicare.

Cauza probabilă a prăbușirii macaralei este absența unui dispozitiv de fixare, care ar fi trebuit să mențină o contragreutate de mai multe tone în poziție.Poliția consideră că accidentul este un caz grav de neglijență și de nerespectare a siguranței.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: