image
Sursa foto: Getty Images

Real plătește 272 de milioane de euro pentru Mbappe: Anunțul făcut în Franța

Real Madrid pregătește cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Spaniolii de la As, care îl citează pe jurnalistul francez Baptiste Ripart, susțin că ”galacticii” ”s-au înțeles cu PSG” pentru Kylian Mbappe, iar prețul este unul amețitor.

Gruparea de pe Santiago Bernabeu va plăti 272 de milioane de euro, în patru tranșe, pentru superstarul Mondialului din Rusia. Campioana Franței ar fi fost nevoită să renunțe la atacantul de 19 ani din cauza problemelor cu fair-play-ul financiar.

UEFA a anunţat, marţi, că va reexamina decizia sa referitoare la clubul Paris Saint-Germain, în dosarul legat de fair play-ul financiar.

După închiderea anchetei, instanţa de control financiar a UEFA (ICFC) a decis, pe 13 iunie, să nu dicteze vreo sancţiune împotriva lui PSG. Preşedintele instanţei a decis, însă, să transmită decizia camerei de judecată pentru o reexaminare, a indicat forul fotbalistic european.

În stagiunea precedentă, Mbappe a marcat 21 de goluri și a oferit 16 assist-uri în cele 46 de meciuri adunate pentru PSG, club la care a ajuns după ce gruparea de pe Parc des Princes a plătit 180 de milioane de euro.

Mbappe a strălucit și la Mondialul din Rusia. Atacantul de 19 ani a marcat o dublă spectaculoasă în optimile de finală cu Argentina (4-3) și a obținut și un penalty din care ”cocoșii galici” au deschis scorul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: