image
Sursa foto: Getty Images

Transferul lui Paul Pogba la Real Madrid e în impas: Salariu imens cerut de jucător

Paul Pogba este dorit intens de Zinedine Zidane la Real Madrid. Pretențiile salariale ale jucătorului ar putea da peste cap trecerea sa de la Manchester United în tabăra "galacticilor". Paul Pogba ar fi solicitat un salariu de 15 milioane de euro pe sezon, conform cotidianului L’Equipe, care nu se încadrează în structura financiară a "albilor".

O sursă apropiată clubului madrilen a precizat pentru ziarul francez că Real Madrid ar fi dispus să acorde un asemenea salariu, dar nu lui Paul Pogba. "Un jucător precum Neymar sau Mbappe ar putea fi cel mai bine plătit jucător din echipă, dar nu un Pogba", a declarat sursa respectivă.

Nici suma de transfer a lui Paul Pogba nu este de neglijat. În situația în care Zinedine Zidane îl va convinge pe conaționalul său să vină pe ”Bernabeu”, atunci Florentino Perez va trebui să plătească 188 de milioane de euro clubului de pe Old Traford, a anunțat Daily Mail.

Paul Pogba ar deveni al doilea cel mai scump jucător din istoria fotbalului. Primul în acest top este Neymar (222 de milioane de euro), când s-a transferat de la Barcelona la PSG, iar transferul mijlocașului francez l-ar depăși pe cel al lui Kylian Mbappe (180 de milioane de euro), când a trecut de la Monaco la campioana Franței.

Paul Pogba, al cărui contract cu Manchester United va expira în 2021, a solicitat un salariu de 17 milioane de euro pentru a prelungi înțelegerea cu "diavolii roșii", dar dorința de a lucra cu Zinedine Zidane l-ar face să accepte o sumă mai mică la Real Madrid.

Paul Pogba, în vârstă de 26 de ani, evolueză la Manchester United din 2016, după ce a fost transfer de la Juventus. Are 92 de meciuri disputate în Premier League, în care a marcat 24 de goluri. Echipa de pe Old Traford a ratat în acest sezon calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce s-a clasat pe locul 6 în Premier League. Mai mult, vor juca doar în preliminariile Europa League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: