image
Sursa foto: poză simbol

13 minori, agresați fizic de doi adolescenți beți la o tabără din orașul Vadul lui Vodă

13 copii au fost bătuți de doi adolescenți beți la o tabără din orașul Vadul lui Vodă. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat ieri.

Copiii cu vârstele cuprinse între 11 și 15 ani au fost agresați fizic de doi adolescenți de 16 și 17 ani în grija cărora au fost lăsați.

În urma investigaţiilor demarate poliţiştii au constatat că, tabăra de odihna pentru copii activa în lipsa actelor legale ce se impun.

Forțele de ordine au sesizat autoritaţile publice locale pentru a interveni, fiind convocată o şedinţă, în urma căreia a fost emisă decizia de sistare a activitaţii taberei respective.

Poliţia Capitalei în comun cu Procuratura au iniţiat un proces penal pentru tortură în privinţa celor doi adolescenţi, fiind cercetaţi în stare de libertate. Totodată, a fost iniţiată o cauză penală pentru privare ilegală de libertate, în privinţa administratorului, fiind reţinut pentru 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. De asemenea minorii agresaţi fizic au fost audiaţi şi acordată asistenţa necesară, inclusiv psihologică, cu îndreptarea la Centrul de expertiza medico-legală pentru constatarea gradului de gravitate a leziunilor corporale provocate. Toate circumstanţele în care a avut loc incidentul se stabilesc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: