image
Sursa foto: Iv Ceban//Facebook

Ruta de troleibuz nr. 16 a fost redeschisă; Itinerarul, modificat

Ruta de troleibuz numărul 16, care asigură legătura între sectoarele Ciocana și Centru, a fost redeschisă de astăzi. Itinerarul a fost modificat astfel încât să fie soluționată problema călătorilor din zona străzilor Maria Drăgan, Voluntarilor și Uzinelor.

Troleibuzele de pe ruta nr.16, „str. Uzinelor - 31 August 1989”, vor circula la un interval de 20-25 de minute, cu timpul de rotație tur-retur de circa 90 de minute.

Acestea vor porni din strada 31 august 1989 și vor circula pe străzile Alexandr Pușkin, Grigore Vieru, Renașterii Naționale, Kiev, Alecu Russo, Meșterul Manole, Vadul lui Vodă, Maria Drăgan, Voluntarilor, Uzinelor – stația terminus.

Returul se va efectua pornind din strada Uzinelor și va continua pe străzile Voluntarilor, Maria Drăgan, Vadul lui Vodă, Meșterul Manole, Alecu Russo, Kiev, Renașterii Naționale, Grigore Vieru, Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și 31 august 1989.

Pe această rută vor circula patru troleibuze dotate cu baterii de ultimă generație, având o autonomie de 30 de kilometri. Unitățile de transport dispun de sisteme de aer condiționat, camere de supraveghere în interior și prize USB pentru călători, la fiecare set de scaune. De asemenea, blocurile optice ale troleibuzelor sunt pe bază de LED, iar oglinzile sunt cu reglaj electric.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: