image
Sursa foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic nu uită și nu iartă! Replica genială a suedezului pentru Romelu Lukaku

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) a fost eroul lui AC Milan în Derby della Madonnina. "Rossonerii" s-au impus în fața lui Inter, scor 2-1, iar suedezul nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe atacantul rivalei, Romelu Lukaku.

Dubla lui Zlatan a întrerupt seria neagră pentru AC Milan în derby-ul orașului Milano, care nu mai bătuse pe Inter în campionat din 2016. Cu ajutorul celor trei puncte câștigate pe Giuseppe Meazza, "rossonerii" au devenit lideri solitari în Serie A.

Atacantul suedez nu a uitat de mesajul lui Romelu Lukaku din februarie, după ce Inter s-a impus în fața Milanului, scor 4-2, cu ultimul gol înscris de belgian. Zlatan a scris pe rețelele sociale: "Milano nu a avut niciodată rege, are un zeu".

Derby-ul Inter - AC Milan din sezonul precedent a avut o desfășurare neobișnuită. "Rossonerii" au condus cu 2-0, însă Inter a întors rezultatul și a câștigat, scor 4-2. Lukaku a închis tabela și a postat un mesaj în stilul Ibrahimovic la finalul jocului: "E un nou rege în oraș". Veteranul suedez nu a uitat și l-a taxat pe belgian.

Într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, suedezul a dezvăluit o poveste savuroasă cu Romelu Lukaku (27 de ani), din perioada în care cei doi erau colegi la Manchester United.

"I-am oferit 50 de lire pentru fiecare stop făcut corect. M-a provocat, m-a întrebat ce îi dau dacă le face pe toate corect. I-am zis: <<Nimic, doar vei deveni un fotbalist mai bun>>. N-a acceptat pariul niciodată, probabil că i-a fost frică să nu piardă", a spus Ibra despre atacantul belgian.

Zlatan Ibrahimovic a evoluat în 53 de partide pentru Manchester United, în care a marcat de 29 de ori și a reușit 1o assist-uri. În ceea ce-l privește pe belgian, acesta a jucat în 96 de partide, a înscris 42 de goluri și a oferit 13 pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: