image
Sursa foto: mitropolia.md

Bărbatul din Florești care a decedat în această dimineață de Covid-19 era preot: Mesajul Mitropoliei

Bărbatul în vârstă de 57 de ani din Florești, decesul căruia a fost anunțat în această dimineață din cauza virusului Covid-19, era preot al bisericii Minunea Sfântului Arhanghel Mihail” din satul Vărvăreuca. În acest context Mitropolia Moldovei a venit cu un mesaj de condoleanțe pentru familia preotului.

„Cu tristețe în suflet am aflat despre plecarea din această viață pământească a Protoiereului Ioan Bîrlădeanu, clericul bisericii „Minunea Sfântului Arhanghel Mihail” din satul Vărvăreuca, raionul Florești. La trecerea acestui slujitor al Bisericii lui Hristos, suntem cu gândul și cu rugăciunea alături de familia și rudele îndurerate, îndemnându-i pe toți să se aline cu amintirea luminoasă a părintelui Ioan și să se îmbărbăteze cu nădejdea învierii și a vieții veșnice”, se arată scris în mesajul Mitropoliei.

Potrivit autorităților din sănătate, bărbatul a fost internat la IMSP SR Floreşti, pe 13 iunie curent. Acesta mai suferea de diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr.II, obezitate gr.III, boală cronică renală.

Amintim că în ultimele zile în Republica Moldova se atestă o creștere considerabilă a numărului de cazuri de coronavirus, precum și a deceselor, ieri fiind înregistrate 13 decese timp de o zi.

Noutăţile partenerilor

comentarii: