image
Sursa foto: foto simbol

VIDEO // O femeie din Chișinău luptă de una singură cu o companie de construcții, care ar fi vinovată de moartea soțului ei

O femeie din Chișinău luptă de una singură cu o mare companie de construcții, care ar fi vinovată de moartea unui om. Viorelia Ceban afirmă că soțul ei a căzut în gol de pe un șantier, unde muncea, iar pentru a tăinui accidentul, administrația l-a trimis acasă, în loc să cheme medicii. Bărbatul a murit la spital, peste câteva zile. Firma de construcții respinge acuzațiile și refuză se explice cum s-a întâmplat nenorocirea.

Tragedia a avut loc în noiembrie 2018, pe un șantier de pe strada Spartacus din sectorul Râșcani. Dimineață, Sergiu Ceban, de 55 de ani, a plecat la muncă, iar la ora 11 a fost văzut de o vecină, jos, lângă casă. A fost transportat în stare inconștientă la Spitalul Clinic Municipal "Sfânta Treime".

După moartea soțului, foștii lui colegi i-ar fi povestit cum s-a întâmplat nenorocirea.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, dar la un an de la tragedie a fost clasat. Femeia a cerut reexaminare, dar s-a adeverit că nimeni dintre colegii bărbatului nu vrea să depună mărturii...

Acum, femeia încearcă de una singură să își facă dreptate. A rămas cu doi copii, ambii de zece ani, pe care trebuie să îi crească. Ea are grad de dizabilitate, dar compania, în care a muncit soțul, nu ar fi dispusă să o sprijine financiar.

Viorelia Ceban estre convinsă că soțul ei putea scăpa cu viață.

Pentru a afla detalii, am mers la locul incidentului, dar acolo ni s-a interzis să filmăm.

La sediul firmei l-am găsit pe șeful de șantier. Acesta a refuzat să ne explice cum s-a întâmplat totul, dar a negat acuzațiile aduse.

Viorelia Ceban spune că va merge la toate instanțele posibile, numai să afle adevărul despre soțul ei. 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: