image
Sursa foto: Getty Images

Transfer ratat? Alexis Sanchez are doar 3 goluri de când a semnat cu Man United

Adus cu surle şi trâmbiţe pe Old Trafford, chilianul Alexis Sanchez nu traversează deloc un moment favorabil la Manchester United. În plus, în decembrie, atacantul chilian împlineşte 30 de ani.

Cotat la 70 de milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt, fotbalistul chilian a costat-o pe United exact 70 de milioane de euro, incluzând aici şi trecerea lui Henrikh Mkhitaryan la Arsenal.

Fotalistul născut la Tocopilla a bifat deja 22 de partide în tricoul ”diavolilor”, dar nu a reuşit să marcheze decât 3 goluri. Şase pase decisive adună Sanchez în această perioadă la United, doar una în acest nou sezon competiţional.

În cele patru meciuri disputate în sezonul 2018/2019, Alexis Sanchez a bifat 90 de minute doar în victoria cu Leicester din prima etapă. În etapa a doua a fost accidentat, iar în partida cu Spurs a bifat 35 de minute din postura de rezerva. Cu Burlney, Sanchez a jucat o oră şi a dat o pasă de gol, iar cu Watford, deşi a făcut un meci bun, nu s-a făcut remarcat cu nimic în cele 84 de minute în care s-a aflat pe teren.

Per total 0 goluri în dreptul său în primele cinci partide disputate de United în noul an. Presa britanică arată că jucătorul chilian are o medie de un gol la două meciuri jucate pentru Arsenal şi de un gol la trei meciuri jucate pentru FC Barcelona. La Manchester United, Alexis are o medie de un gol marcat la şapte meciuri jucate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: