image
Sursa foto: Getty Images

Revenire de senzaţie în UFC: Conor McGregor este gata de noi provocări şi un nou tip de antrenament

Ceea ce părea a fi un simplu zvon, a fost transformat în realitate. Starul Artelor Marţiale Mixte, Conor McGregor, se pregăteşte de revenirea sa în UFC, la mai bine de şapte luni după înfrângerea dureroasă în faţa lui Khabib Nurmagomedov.

Revenirea lui va anima atmosfera în octogon, iar Dana White, preşedintele UFC, doreşte să pună în joc o a treia centură şi doi posibili rivali. O posibilitate pentru McGregor, care nu a mai câştigat o luptă de aproape trei ani, este încheierea trilogiei cu Nate Diaz, în acest moment scorul fiind egal. Un alt posibil adversar pentru starul din UFC este chiar ultimul său adversar, Khabib. Cu toate acestea, prima oară rusul se luptă cu Dustin Poirier în Abu Dhabi, iar în cazul în care îşi va păstra titlul, următorul la coadă este Tony Ferguson.

Antrenorul irlandezului, John Kavanagh, a mărturisit în cadrul unui show MMA, schimbările realizate de luptătorul său: ”Chiar el a spus că a devenit o mică problemă. Cred că a regăsit dragostea pentu sport.Îi place, îi place să se antreneze, e competitiv. Cel mai important este că şi-a amintit că este unul dintre cei mai buni, dacă nu cel mai bun. Am avut multe discuţii despre tehnici noi de antrenament”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: