image
Sursa foto: captură

Andrei Năstase: „Acum trebuie să fim mai solidari şi mai uniţi ca niciodată; Fiţi parte a Mişcării de rezistenţă”

„Suntem în etapa de pregătire pentru scrutinul din februarie 2019, de acesta depinde viitorul nostru. Nu putem admite încă patru ani de guvernare oligarhică, hoaţă. Nu avem altă soluţie decât să învingem aceste alegeri. Pentru asta, trebuie să fim mai solidari, mai uniţi şi mai activi ca niciodată. Trebuie să fortificăm mişcarea noastră acum”, spune liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase.

În context, Andrei Năstase mulţumeşte oamenilor pentru susţinerea oferită şi vine cu apel către toţi cetăţenii RM.

„Echipele noastre merg zilnic la oamenii din oraşe şi sate pentru a informa corect, inclusiv prin distribuirea de ziare şi pliantului nostru cu privire la angajamentele pentru oameni. Mergem la oameni pentru a combate propaganda oligarhică şi minciunile distribuite de televiziunile hoţilor de la guvernare. Am reuşit să luptăm şi să rezistăm până acum împreună, aţi fost alături, ne-aţi susţinut moral şi financiar. Vă mulţumim pentru asta. Acum, însă avem nevoie de resurse noi pentru cel puţin două lucruri importante – pentru a multiplica ziarele şi pliantele pentru ca informaţia să ajungă la fiecare familie, la fiecare cetăţean, dar şi pentru combustibilul necesar pentru a ne deplasa în teritoriu”, a adăugat liderul Platformei DA.

Mai mult, Andrei Năstase spune că „de asemenea avem o altă serie enormă de cheltuieli legate de întreținerea sediului, birotică, electricitate, internet, legăturile telefonice cu cetăţenii din teritoriu şi diasporă. Toate acestea se adună la peste 20 de mii de lei lunar. Activăm din contul membrilor Platformei DA, al familiilor noastre, din cotizaţii şi din donaţiile dumneavoastră. Niciodată, dar niciodată nu am fost finanțați din bani obscuri, din bani furaţi de la oameni, aşa cum o fac populiştii, aşa-zişii democraţi şi socialişti. Avem o mare nevoie de resurse anume acum. Vă mulțumesc anticipat şi vă invit să fiţi parte a Mişcării de rezistenţă. Împreună suntem forţa care cu certitudine va învinge”.

Totodată, Andrei Năstase a spus că donaţiile pot fi făcute doar din interiorul Republicii Moldova, la sediul Platformei DA din strada 31 august, 15.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: