image
Sursa foto: captură video

„Femeile Moldovei”: Proiect la Jurnal TV despre femei care au uimit prin curaj și dorința de a schimba stereotipurile

În ultimele luni, la Jurnal TV ați făcut cunoștință cu protagonistele unui proiect de suflet - „Femeile Moldovei” - femei care au uimit prin curaj, voință și dorința de a schimba stereotipurile.

În cadrul proiectului „Femeile Moldovei”, ați descoperit poveștile femeilor care din dascăli au devenit șefi de pușcărie, femei care muncesc ca șofer de troleibuz sau care asigură securitatea țării, femei care au schimbat halatul de medic pe uniforma roșie de la SMURD.

Proiectul a fost lansat cu un interviu oferit în exclusivitate de Diana Roman-Lungu, ofițer în cadrul Serviciului de Informație și Securitate. „Femeile au putere de a schimba lumea și luptă cu stereotipurile formate de-a lungul anilor”, a mărturisit eroina proiectului.

Motivațională și cu priză la public a fost și istoria Irinei Rîngaci, sportiva din Leova, care, în premieră pentru Republica Moldova, a câștigat o medalie de aur la Campionatul Mondial de Lupte de la Oslo.

Din reportajele realizate în cadrul proiectului „Femeile Moldovei” puteți vedea că atunci când femeile sunt împuternicite să își atingă potențialul maxim, de acest lucru beneficiază în mod direct familiile lor, comunitățile lor și țara lor.

Reportajele au fost relatate cu susținerea Ambasadei Canadei în Moldova, România și Bulgaria și Canada Fund for Local Initiatives (CFLI).

CFLICFLI

Noutăţile partenerilor

comentarii: