image
Sursa foto: marca.com

Fotbalistul care ar fi sărit să-l bată pe Zidane își caută dreptatea în justiție

Kiko Casilla (31 de ani) a facut public o declaraţie în care neagă categoric acuzaţia jurnalistului Cristóbal Soria, care anunţase că a avut o confruntare cu Zinedine Zidane în urma careia antrenorul francez a decis să se despartă de campioana Europei.

Conform prezentatorului emisiunii El Chiringuito, Casilla ar fi sărit să-l bată pe Zidane înainte de ultimul meci din campionat, când a aflat că va fi rezerva fiului antrenorului, Luca Zidane.

Casilla l-a ameninţat pe Soria că îl va da în judecată: "Este absolut fals că am protestat sau că m-am plâns de o decizie a antrenorului meu, amândoi am fost de acord fără nici cea mai mică problemă. Este absolut fals că unul dintre colegii mei a trebuit să mă împiedice să-mi atac antrenorul în vreun fel. Zinedine Zidane a păstrat întotdeauna o atitudine profesionistă cu mine şi, chiar dincolo de asta, relaţia noastră a fost întotdeauna cordială şi bazată pe încredere şi respect reciproc, o linie de comportament pe care am încercat întotdeauna să o am cu toţi antrenorii mei de până acum".

Internaţionalul spaniol neagă şi existenţa unui posibil bonus în valoare de 600.000 de euro dacă ar fi jucat în ultima etapă, după care adăugă faptul că există şi anumite poze pe instagram cu fiul lui Zidane, Luca, în timp ce sărbătoreau caştigarea Champions League.

În finalul declarației, Casilla îi cere jurnalistului Soria să revină imediat asupra delaraţiilor sale sau va trebui să răspundă legal pentru acţiunile sale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: