image
Sursa foto: Avantaje.ro

Horoscop 2 noiembrie: Ies la iveală probleme nerezolvate pentru nativii din zodia Berbec

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 2 noiembrie.

Horoscop 2 noiembrie - Berbec

Este posibil să te lași ispitit de gânduri negre, considerând că numai așa te poți proteja de probleme. De fapt, nici tu nu știi sigur de ce probleme încerci să te ferești.

Horoscop 2 noiembrie – Taur

Pui la îndoială toate relațiile importante, inclusiv cele cu superiorii, dar fără să ai motive serioase. Este o pornire negativă, pe care ar fi mai bine să o abandonezi.

Horoscop 2 noiembrie – Gemeni

Relațiile cu cei din mediul de la serviciu pot avea de suferit, dar fără să poți spune cum anume se ajunge la astfel de complicații. Puțin mai multă prudență în exprimare nu ar strica.

Horoscop 2 noiembrie – Rac

Pot să apară neplăceri în relațiile cu cei dragi, în momente în care nu te aștepți deloc la așa ceva. Chiar dacă ești surprins, tot trebuie să fii calm și binevoitor cu ei.

Horoscop 2 noiembrie – Leu

Ies la lumină probleme nerezolvate, de care te-ai ocupat, la un moment dat, fără să le și rezolvi. Au legătură cu familia, cu trecutul comun și nu mai pot fi amânate.

Horoscop 2 noiembrie – Fecioară

Există riscul să pierzi mai mult timp decât de obicei, din motive pe care nu le vei înțelege nici tu foarte bine. Este bine să ai răbdare în orice situație.

Horoscop 2 noiembrie – Balanță

Pot să apară cheltuieli neprevăzute sau solicitări pe care chiar nu le poți onora, din partea celor dragi. În loc să te superi, mai bine explici situația.

Horoscop 2 noiembrie – Scorpion

Ești preocupat de o problemă de familie, dar nu cum se așteaptă cei din jur, pentru a o rezolva ci pentru a obține cât mai multe beneficii pentru tine.

Horoscop 2 noiembrie – Săgetător

S-ar putea să fii mai vulnerabil, decât de obicei, la influențele negative ale celor din anturajul apropiat. Te poți proteja foarte eficient, dacă vei fi mai atent și mai calm.

Horoscop 2 noiembrie – Capricorn

Se anunță cheltuieli provocate de asocierea cu persoane care se află la un alt nivel. Problema nu vine de la cheltuieli ci de la ambiția ta.

Horoscop 2 noiembrie – Vărsător

S-ar putea să simți nevoia să respingi chiar și interacțiunile obișnuite cu cei care pot exercita vreo formă de autoritate asupra ta, doar pentru că nu îți convine acest lucru.

Horoscop 2 noiembrie – Pești

Se pot tulbura puțin apele, dar nu suficient cât să nu mai vezi și să te poți orienta corect în orice situație. E de ajuns să știi că e o zi în care se adună norii negri pe cerul tău.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: