image
Sursa foto: poliția.md

Țigări și 400 de litri de alcool, fără acte de proveniență, depistate în magazine și cluburi de noapte din nordul țării

Un grup de persoane suspectate de practicarea ilegală a activității de întreprinzător a fost identificat. Gruparea era specializată în procurarea, transportarea, depozitarea, prelucrarea alcoolului etilic și contrafacerea băuturilor alcoolice, fără a achita taxele și impozitele corespunzătoare în bugetul de stat.

Marfa era realizată altor distribuitori mai mici: magazine, baruri, cluburi de noapte din raioanele de nord ale țării.

poliția.mdpoliția.md

Ca rezultat al acțiunilor de investigație au fost efectuate mai multe percheziții la domiciliile și în magazinele suspecților din orașul Edineț, unde au fost depistate și ridicate circa 400 de litri de lichid cu miros specific asemănător cu alcoolul etilic (în vase din plastic de diferite mărimi), 520 de sticle cu volumul de 0,5 l cu acelaşi lichid, peste 1500 de sticle goale din plastic, vase și dispozitive pentru contrafacerea alcoolului etilic și 1930 de pachete de țigări de diferite mărci, fără acte de proveniență.

poliția.mdpoliția.md

Valoarea totală a producției se ridică la peste 100 de mii de lei.

poliția.mdpoliția.md

În continuare poliția efectuează măsuri speciale de investigații în vederea stabilirii tuturor membrilor grupării, precum şi rolul fiecăruia dintre ei în comiterea acestei fărădelegi, pentru a fi sancționați în conformitate cu legislația în vigoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: