image
Sursa foto: afp

Producţia israeliană „When Heroes Fly”, marele câştigător al Canneseries

Producţia israeliană „When Heroes Fly”, realizată şi regizată de Omri Givon, a câştigat marele premiu al primei ediţii a festivalului Canneseries, fiind desemnată cel mai bun serial.

Trofeul pentru cea mai bună interpretare i-a revenit lui Francesco Montanari, pentru rolul din producţia italiană „Cacciatore”, iar un premiu special pentru interpretare a fost acordat distribuţiei serialului israelian „Miguel”, de Daphna Levin.

Premiul pentru scenariu a revenit serialului norvegian „State of Happiness”, care a fost premiat şi pentru cea mai bună coloană sonoră, scrie news.ro.

Scenaristul Harlan Goben a fost preşedintele juriului competiţiei din care au făcut parte actorii Paula Beer, Melisa Sozen şi Michael Kenneth Williams, scenarista şi regizoarea Audrey Fouche şi compozitorul Cristobal Tapia de Veer.

În urma competiţiei dedicate formatelor scurte, cel mai bun serial digital a fost desemnat „Dominos” (Canada), creat şi regizat de Zoé Pelchat, trofeu acordat de juriul condus de producătorul Adi Shankar.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: