image
Sursa foto: Getty Images

BOMBAZO! Ofertă irezistibilă pentru Leo Messi! Cifre ameţitoare

Numele lui Leo Messi (33 de ani) e la modă pe piaţa transferurilor, având în vedere că din ianuarie 2021 acesta va putea negocia şi semna cu orice echipă, după ce va intra în ultimele şase luni de contract cu FC Barcelona. Manchester City e gata să-i ofere un megacontract pe 10 ani starului argentinian, la 1 ianuarie, cu cifre ameţitoare, greu de refuzat de oricine l-ar avea în faţă.

Viitorul lui Leo Messi la FC Barcelona e în continuare incert şi, după 16 ani petrecuţi la clubul blaugrana, argentinianul pare cel mai aproape de plecare, având în vedere condiţiile şi relaţia pe care o are cu şefii. Messi şi-a dorit să plece în august, însă n-a fost lăsat de fostul preşedinte, Josep Maria Bartomeu, iar, în ciuda demisiei lui Barotmeu, relaţia dintre Messi şi Barcelona e în continuare tensionată. Nici atmosfera din sânul echipei nu e una foarte bună, iar starul de pe Camp Nou a avut recent o izbucnire nervoasă.

Profitând de toate aceste aspecte, Manchester City îi pregăteşte o ofertă-bombă lui Leo Messi, având în vedere că la 1 ianuarie 2020 acesta va intra în ultimele şase luni de contract şi va putea negocia şi semna cu oricine doreşte. Britanicii de la The Times, preluaţi de presa din Spania, scriu că şefii City Football Group, care controlează Manchester City şi alte echipe, pregătesc un mega contract pe care să-l înainteze la începutul anului.

Concret, scrie The Times, Manchester City e gata să-i ofere lui Leo Messi un contract pe 10 ani. Starul argentinian ar avea oportunitatea de a se retrage, când va decide că e momentul, în MLS, la New York City, "sora" din SUA a lui Manchester City, iar apoi ar urma să ocupe postul de ambasador global al City Footballl Group, grupare controlată de şeicul Mansour Al-Nahyan. Astfel, Messi ar urma să rămână în City Football Group până la 43 de ani.

Manchester City a încercat să-l transfere pe Leo Messi şi în vară, când acesta a anunţat că vrea să plece de pe Camp Nou. "Cetăţenii" erau gata să facă o ofertă de 200 de milioane de euro, dar în cele din urmă argentinianul a decis că e mai bine să rămână la FC Barcelona pentru moment. Echipa de pe Etihad Stadium îi oferă, conform presei din Anlgia, acelaşi salariu ca la FC Barcelona, adică 40 de milioane de euro pe sezon. Messi pune, însă, condiţii înainte de a semna: a cerut ca Pep Guardiola şi Sergio Aguero să continue şi ei la formaţia din Premier Leauge, dar până acum doar fostul său antrenor de la FC Barcelona a semnat prelungirea de contract. Viitorul lui Aguero e în continuare incert şi s-a scris că acesta ar putea ajunge chiar pe Camp Nou.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: