image
Sursa foto: Facebook/Andrei.Nastase

Motivul pentru care Andrei Năstase a fost absent la televiziuni în această campanie electorală // FOTO

Candidatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS la alegerile pentru primăria capitalei, Andrei Năstase, afirmă că a preferat, în această campanie electorală, să discute față în față cu oamenii, decât să meargă în studiourile de televiziune.

„Campania electorală se apropie de final. Așa cum am făcut de fiecare dată, am făcut și acum, fără nici un pic de ezitare. Am stat în stradă, între oameni. Întâlnirile directe cu oamenii sunt cele ce măsoară cel mai bine starea de spirit, problemele și așteptările tuturor celor care vor alege Primarul General al Chișinăului și Consiliul Municipal. În stradă, alături de oameni este locul în care ADEVĂRUL nu poate fi ascuns sau nerostit. În comparație cu toți ceilalți candidați care-și așteaptă izbăvirea politică prin studiouri de televiziune în căutarea unui închipuit inamic, eu am ales că este de mii de ori mai corect să stau lângă oameni, să ascult și să le vorbesc. Să le spun din nou care sunt valorile și principiile mele, viziunea și planurile echipei ACUM pentru Chișinău”, a menționat Andrei Năstase.

„Am vorbit în aceste zile cu pensionari, funcționari publici, profesori, medici, avocați, muncitori, studenți și elevi. Am fost peste tot acolo unde oamenii m-au chemat și am reușit să respect un calendar foarte compact de întâlniri, de cel puțin 5 - 6 astfel de momente în fiecare zi. Efortul nostru, al tuturor, a meritat. Vă veți convinge de acest lucru în seara zilei de 20 octombrie”, a adăugat candidatul blocului ACUM.

Totodată, Andrei Năstase a făcut un îndemn către toți locuitorii capitalei să iasă masiv duminică la secțiile de votare.

„Oamenii Chișinăului vor ieși masiv la vot și vor decide responsabil pentru schimbarea în bine a vieții noastre, pentru un oraș modern și european, pentru soluții reale, nu pentru povești electorale și noi experimente sociale și economice. Schimbarea nu se așteaptă în case, schimbarea se face prin implicarea fiecăruia dintre noi. Vă îndemn să ieșim cu toții la vot, să oferim o șansă reală de dezvoltare Chișinăului și o majoritate ACUM în Consiliul Municipal care va lucra doar în folosul oamenilor și niciodată împotriva lor”, a mai spus liderul Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: