image
Sursa foto: Hindustan Tim

Cel puţin două persoane au murit şi până la 70 au fost rănite în incendiul de la Bologna

UPDATE 20:56 // Bilanţul victimelor incendiului din Bologna a ajuns la doi morţi şi până la 70 de răniţi, scrie Sky News.

Un camion a explodat luni după-amiază pe şoseaua de centură din Bologna, în apropierea aeroportului din oraş, provocând un incendiu puternic. Bilanţul dat publicităţii de către autorităţi arată că o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte 55 au fost rănite. Autorităţile italiene nu au notificat oficiul consular cu privire la existenţa unor cetăţeni români printre persoanele afectate de accidentul urmat de explozia unui camion pe o autostradă din Italia, în apropierea aeroportului din Bologna, scrie News.ro.

Explozia a avut loc în apropierea aeroportului din Bologna, în Italia. O autocisternă care transporta substanţe inflamabile ar fi intrat într-un alt autoturism, acesta la rândul lui ciocnindu-se cu mai multe autoturisme de la o reprezentanţă auto. Geamurile mai multor case din apropiere s-au spart, iar un pod de pe autostradă s-a prăbuşit parţial.

Un bilanţ provizoriu dat publicităţii de către autorităţi arată că o persoană şi-a pierdut viaţa. De asemenea, alte 55 au fost rănite, 14 dintre ele fiind în stare gravă, scrie Corriere Della Sera.

Imagini difuzate de pompieri arată o coloană de fum negru ridicându-se deasupra camionului şi maşini în flăcări într-o parcare lângă autostradă.

Pompierii se luptă în prezent cu focul, conform presei locale. De asemenea, sunt prezente la faţa locului mai multe ambulanţe şi un elicopter al Poliţiei.

Aeroportul din Bologna a comunicat că incidentul nu a afectat activitatea aeroportului iar zborurile aterizează şi decolează după programul obişnuit.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: