image
Sursa foto: Jurnal.md

Un student la Facultatea de Drept din Iași, înjunghiat în timpul Balului Bobocilor: Doi moldoveni sunt audiați ca martori

Un tânăr de 22 de ani, student de la Facultatea de Drept din Iaşi, a fost bătut şi înjunghiat noaptea trecută în timpul Balului Bobocilor, desfăşurat la un club de noapte. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, a declarat că tânărul a fost înjunghiat în abdomen în urma unei altercaţii care a avut loc într-un club din Iaşi.

Tânărul înjunghiat este din localitatea Roman, iar în prezent două persoane din Republica Moldova sunt audiate în calitate de martori, scrie ziaruldeiasi.ro.

La ora 1:20 am fost sesizaţi prin apel 112 de un tânăr de 22 de ani cu privire la faptul că în timp ce se afla într-un club din Iaşi, a fost agresat fizic. Poliţiştii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat mai multe persoane. Astfel a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență și agresare fizică, iar cercetările continuă pentru elucidarea altor circumstanțe”, precizează autoritățile locale.

Anchetatorii susţin că doi tineri din Republica Moldova în vârstă 22 şi 23 de ani au fost duși pentru audieri în acest caz.

Presa mai precizează că persoana care ar fi pornit conflictul este chiar victima, care s-ar fi purtat urât cu o prietenă de-a lor.

Potrivit presei române, tânărul s-a ales două plăgi în regiunea abdomenului și a fost transportat cu un echipaj SMURD la spital, fiind internat în secția de chirurgie.

Autoritățile române vor reveni cu detalii pe marginea acestui caz.

Noutăţile partenerilor

comentarii: