Regretul lui Perez că a pierdut noul star al fotbalului mondial în favoarea lui Paris St. Germain a crescut în această vară, când jucătorul de 19 ani s-a numărat printre protagoniştii Cupei Mondiale din Rusia, câştigată chiar de Franţa.

În aceste condiţii, vicepreşedintele lui AS Monaco, Vadim Vasilyev, a spus că, de fiecare dată când vorbeşte cu Perez, acesta îi reproşează, mai în glumă, mai în serios, că nu l-a vândut pe Mbappe actualei campioane a Europei.

"Suntem două cluburi prietene. Dar de fiecare dată când mă văd cu Florentino Perez şi vorbim, îmi reproşează că nu i l-am vândut pe Mbappe", a declarat Vasilyev pentru RMC Sport, la Tallin, acolo unde a asistat la Supercupa Europei, trofeu câştigat de Atletico Madrid, în urma victoriei cu 4-2 în faţa rivalilor de la Real, după prelungiri.

Kylian Mbappe s-a remarcat în sezonul 2016/17, când AS Monaco a cucerit titlul în Ligue 1 şi a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor. PSG a plătit 180 de milioane de euro în schimbul său şi le-a luat faţa celor de la Real Madrid, care vedeau în tânărul francez urmaşul lui Cristiano Ronaldo, cedat în această vară la Juventus.