image
Sursa foto: gazzetta.it

Tunşi şi fără tatuaje: Berlusconi a anunţat cum trebuie să arate viitorii săi jucători

Silvio Berlusconi a revenit în fotbal, la Monza, şi are planuri mari. Însă până să-şi ducă noul club acolo unde îşi doreşte, fostul patron al lui AC Milan vrea să impună un set de reguli stricte, pentru că îşi doreşte "ceva diferit faţă de fotbalul actual"

Astfel, Berlusconi îşi doreşte ca jucătorii de la Monza să fie adevărate modele, atât pe teren, cât şi în afara acestuia. Şi totul trebuie să înceapă cu felul în care arată.

"La Monza avem un plan special. Va fi o echipă tânără şi formată doar din jucători italieni. Trebuie să aibă părul în ordine, e deja un frizer din oraş care s-a oferit să-i tundă gratis.

De asemenea, fără barbă şi fără tatuaje, la fel cum nu trebuie să aibă cercei în ureche. Vor fi un exemplu de corectitudine pe teren. Îşi vor cere scuze adversarilor după un fault şi vor trata arbitrul ca pe un domn.

Dacă li se va cere autograful, nu vor mâzgăli, ci vor scrie citeţ numele şi prenumele. Vor umbla mereu îmbrăcaţi sobru şi la modă. Îmi doresc ceva divers faţă de fotbalul actual", a declarat Berlusconi, citat de Gazzetta dello Sport.

Silvio Berlusconi, care a împlinit de curând 82 de ani, a vândut clubul AC Milan în aprilie 2017 unor investitori chinezi, în schimbul sumei de 740 milioane euro. Sub conducerea sa, gruparea milaneză a câştigat 29 de trofee, între care 8 titluri de campioană a Italiei şi 5 de campioană a Europei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: