image
Sursa foto: dailymail.co.uk

A spulberat cu mașina 12 autoturisme de lux pentru că nu și-a primit salariul la timp

Un român de 36 de ani a spulberat cu autoturismul său 12 mașini de lux, în valoare de 500.000 de lire sterline, parcate în curtea unui dealer auto din Marea Britanie. În rezultat, bărbatul a ajuns la închisoare.

Înainte de a se urca la volan, Vasile Turcan s-a îmbătat cu apă de gură pe bază de alcool, potrivit anchetei. Românul a comis fapta din răzbunare, considerând că firma îi datorează bani.

Românul își va petrece următoarele 12 luni în închisoare, după gestul nesăbuit comis la finele lunii iulie. Atunci, el s-a dus să scoată bani de la bancomat, dar a constatat că nu primise salariul. Considerând că acest lucru s-a întâmplat din cauza datoriei pe care o avea un dealer auto către firma la care lucra, Vasile a decis să se răzbune.

Astfel, după ce și-a făcut curaj cu câteva sticle de apă de gură cu concentrație de alcool de 27%, Vasile s-a urcat la volanul mașinii sale, pe care și-o cumpărase cu două săptămâni înainte cu doar 200 de lire sterline, și s-a dus spre dealerul auto din Warwickshire. A intrat cu mașina în curte și a lovit toate cele 12 mașini parcate afară, în valoare de peste 500.000 de lire, provocându-le avarii evaluate la aproximativ 50.000 de lire.

În fața instanței, bărbatul și-a recunoscut faptele și a spus că a decis să se răzbune pentru că nu-și primise salariul, potrivit Daily Mail.

Vasile TurcanVasile Turcan

Noutăţile partenerilor

comentarii: