image
Sursa foto: Getty Images

Fanii lui Real Madrid au decis pe cine vor dintre Neymar şi Kylian Mbappe

Fanii lui Real Madrid nu-l vor pe fostul jucător al Barcelonei, Neymar, pe Santiago Bernabeu. Majoritatea covârşitoare a suporterilor "galacticilor" îl preferă pe coechipierul starului brazilian de la PSG, Kylian Mbappe.

Îndemnaţi să voteze pe cine ar prefera între cele două staruri ale lui Paris Saint Germain, de către jurnaliştii de la As, fanii madrilenilor nu au stat pe gânduri. Peste 90 % l-ar prefera pe Mbappe lui Neymar.

Aproape 125.000 din cei peste 135.000 de suporteri care au votat l-ar vrea pe atacantul în vârstă de 20 de ani al parizienilor.

Kylian Mbappe i-a pus pe jar pe fanii lui PSG după ce a lăsat să se înțeleagă că nu exclude despărțirea de trupa de pe Parc des Princes.

"Simt că poate este timpul pentru o responsabilitate mai mare. Sper că va fi alături de PSG, ceea ce mi-ar face plăcere, sau poate în altă parte, unde e un proiect nou. Oricum, vreau să vă mulțumesc!", a spus Mbappe.

Mbappe a devenit al doilea cel mai scump fotbalist din istorie, după ce PSG l-a cumpărat de la Monaco pentru 180 de milioane de euro. Lider în top este brazilianul Neymar, achiziţionat în schimbul a 222 de milioane de euro de parizieni de la Barcelona.

Kylian Mbappe este golgheterul lui PSG în acest sezon, cu 38 de reuşite în 42 de meciuri, în toate competiţiile, şi are în total, de la venirea la Paris, 59 de goluri în 86 de partide.

Neymar a jucat 28 de meciuri şi a marcat 23 de goluri, în toate competiţiile, în acest sezon, şi are 58 de jocuri şi 51 de reuşite de la venirea la PSG, în condiţiile în care a suferit o accidentare gravă în fiecare din cele două sezoane petrecute în capitala Franţei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: