„Vreau să vă întreb cine a mandatat această guvernare să transforme RM într-o spălătorie a mafiei rusești? Cine i-a mandatat să fure miliarde din vistieria statului? Să adopte legi privind amnistia fiscală și penală a acelor care au transformat RM într-o spălătorie și au pus pe umerii noștri și a generațiilor viitoare povara miliardului furat? Ați mandatat această guvernare să voteze sistemul mixt de vot convenabil pentru Plahotniuc, Dodon și Șor și tot felul de canalii care și-au bătut joc de țară? Această guvernare trebuie să plece. E timpul să le cerem demisia”, a declarat Andrei Năstase.

„La următoarea ședință a Parlamentului să-i determinăm să plece fără frică și să fim cât se poate de mulți, la fel de mulți ca astăzi”, a adăugat liderul opoziției antioligarhice.

Andrei Năstase s-a referit și la așa-numita contramanifestație organizată de Șor.

„Multă lume s-a întrebat de ce am lăsat o mână de oameni care astăzi controlează toată țara, de ce i-am lăsat așa de mult. I-am lăsat pentru că am crezut că mai au ceva bun simț. Au încercat să deturneze protestul nostru, s-o transforme într-o baie de sânge. Asta au așteptat ei. I-am ciuruit, pentru că nu le-a dat satisfacția să transforme această adunare frumoasă, cu prezența celei mai frumoase Diaspore din lume. Mă închin în fața fiecăruia. Diaspora să trăiești!”, a spus liderul Platformei DA.

„Am văzut azi lume diferită. Țara asta are niște oameni de calitate. Suntem o țară măreață pentru fiecare dintre voi. Curaj! Vă iubesc”, a conchis Andrei Năstase.