image
Sursa foto: Getty Images

Pierdere mare pentru Brazilia: Un titular ratează Mondialul

Dani Alves va rata Mondialul din Rusia, a confirmat în această după-amiază Marca.

Fundașul brazilian a fost înlocuit în minutul 86, cu Meunier, după ce a resimțit dureri la un genunchi, în urma unui duel. Conform presei braziliene, primul diagnostic a fost unul îngrijorător pentru fundașul de bandă, care era într-o cursă contra-cronometru de recuperare până la debutul Cupei Mondiale din Rusia. Astăzi, ziariştii spanioli au aflat că apărătorul va ajunge pe masa de operaţie, astfel că Tite, selecţionerul Braziliei, nu se va baza pe el.

În aceste condiţii, tehnicianul sud-americanilor va trebui să aleagă pentru un loc în primul "11" între Danilo (Manchester City), Rafinha (Bayern) sau Fagner (Corinthians). Din punct de vedere valoric, nu se poate spune că Brazilia pierde enorm, având în vedere că înlocuitorii au la rândul lor un CV respectabil, dar experienţa fundaşului lui PSG era decisivă.

Brazilianul este jucătorul cu cele mai multe titluri din istoria fotbalului. La cei 35 de ani, Alves a ajuns la 38 de trofee câștigate cu echipele de club.

Totuşi, Tite are şi un motiv de bucurie, în condiţiile în care ultimele informaţii îl dau pe colegul lui Dani Alves de la PSG, Neymar în linie dreaptă cu recuperarea pentru CM. Se anticipează că marele star "carioca" va fi foarte aproape de 100% în momentul în care turneul final va debuta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: