image
Sursa foto: captură video

Groaznic: O adolescentă de 14 ani, originară din Republica Moldova, a fost violată și omorâtă cu bestialitate în Germania

O adolescentă de 14 ani, originară din Republica Moldova, a fost omorâtă cu bestialitate în Germania. Fata, care de curând se stabilise cu traiul împreună cu familia într-un oraș din apropierea Frankfurtului, ar fi fost violată și apoi strangulată de doi emigranți.

Presa germană scrie că adolescenta a ieșit pe 22 mai în oraș cu mai mulți prieteni și nu s-a mai întors acasă. Mama fetei a alertat imediat poliția, însă aceasta a fost găsită abia ieri. Cadavrul fetei era îngropat într-un câmp, în apropierea căilor ferate din orașul Wiesbaden.

Suspectați de omorul fetei sunt doi imigranți. Unul dintre ei, un turc de 35 de ani, a fost reținut de poliție. Celălalt ar fi chiar iubitul adolescentei. Este vorba despre un refugiat din Irak, în vârstă de 20 de ani.

Forțele de ordine au ajuns la această concluzie după ce un adolescent imigrant, amic al suspecților, a mers la secția de poliție și a declarat că a văzut-o pe fată ultima dată în compania lor, pe 22 mai, lângă tabăra de refugiați în care locuiau aceștia din urmă. Tânărul irakian a fost dat în urmărire internațională.

Potrivit poliției, el a fugit din Germania împreună cu familia sa și cu ajutorul unor acte false ar fi ajuns în Irak. Autoritățile mai spun că individul este suspectat și de alte infracțiuni în Germania, inclusiv jaf armat și viol. Individul ar fi ajuns în Germania în 2015, într-un val de refugiați.

Amintim că, luna trecută, o altă tânără originară din Republica Moldova, în vârstă de 29 de ani, a fost ucisă cu sânge rece în orașul Frankfurt. Victima a fost găsită fără suflare tot într-un câmp. În acest caz, poliția a reținut un bărbat de 50 de ani, partenerul de afaceri al moldovencei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: