image
Sursa foto: Getty Images

Messi a luat decizia cu privire la viitorul său la echipa națională

Argentina a avut o prestație dezamăgitoare la Campionatul Mondial din Rusia și, în acest context, au fost zvonuri conform cărora Lionel Messi s-ar putea retrage de la națională. Primele modificări majore au fost pe banca tehnică a dublei campioane mondiale. Jorge Sampaoli a fost demis, iar în locul lui au fost numiți Lionel Scaloni și Pablo Aimar. Cei doi vor asigura interimatul pentru meciurile amicale din acest an.

Jurnaliștii de la TNT Sport au anunțat că starul Barcelonei, Lionel Messi, nu va fi convocat pentru partidele amicale din acest an.

"Messi nu va veni la națională pentru amicalele din acest an, dar el nu va renunța definitiv. Nu va fi chemat în acest final de an și, până la urmă, nu se știe când va reveni", se arată în sursa mai sus citată. Se pare că Messi ar fi vrut să se retragă definitiv, însă a fost convins de președintele Federației de Fotbal din Argentina, Claudio Tapia, ca acestă retragere să fie una temporară.

Argentina urmează să joace următoarele două meciuri în Statele Unite, contra Guatemalei, pe 7 septembrie la Los Angeles, şi Columbiei, pe 11 septembrie la New York. Messi a jucat în toate cele patru meciuri la Cupa Mondială și a înscris un singur gol.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: