image
Sursa foto: Facebook // Shauna Gracey

S-au născut în aceeași zi, la același spital și s-au întâlnit pentru prima oară la majorat: Acum urmează să se căsătorească

Shauna Gracey a venit pe lume pe data de 22 decembrie 1992, la doar câteva ore distanță de Tom Maguire care s-a născut la același spital. Deși cei doi au crescut la doar 5 kilometri unul de celălalt, în Wigan, Greater Manchester, ei s-au întâlnit prima oară când au împlinit 18 ani. 

În anul 2010, în timpul unei petreceri de majorat, Shauna și Tom au făcut cunoștință printr-un prieten comun. Tom era îmbrăcat într-un costum de ninja, iar Shauna avea un costum de Mini Mouse, potrivit mirror.co.uk. Tânărul s-a îndrăgostit imediat de Shauna, dar ea nu a fost interesată de o relație cu el. Ea povestește că în seara aceea nici nu i-a văzut bine chipul lui Tom când el a abordat-o.

La două luni după ce s-au văzut prima oară, drumurile li s-au întâlnit din nou și au ajuns să împartă un sărut. Deși Shauna a încercat să-l evite pe Tom, în aprilie 2011, după ce tânărul a insistat mult, cei doi au început o relație, scrie libertatea.ro.

Facebook // Shauna GraceyFacebook Shauna Gracey

Cuplul a descoperit că are mai multe în comun decât și-ar fi închipuit: s-au născut în aceeași zi, la același spital și au locuit aproape unul de celălalt toată viața. Acum, la aproape opt ani de când au o relație, cei doi au stabilit să se căsătorească pe data de 4 mai.

Facebook // Shauna GraceyFacebook // Shauna Gracey

Tom și Shauna spun că povestea lor de dragoste este bizara, cu toate coincidențele și modul în care s-au întâlnit pentru prima oară, dar tot aceste lucruri fac relația una specială.

Facebook // Shauna GraceyFacebook // Shauna Gracey

Noutăţile partenerilor

comentarii: