image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid domină nominalizările la premiile individuale pentru sezonul trecut al Ligii Campionilor

Câştigătoare a trofeului pentru a treia oară la rând, Real Madrid domină nominalizările pentru premiile individuale ale sezonului 2017/18 din UEFA Champions League. Nu mai puţin de şase fotbalişti ai grupării blanco, plus Cristiano Ronaldo, se regăsesc pe listele anunţate azi de forul european.

Formaţia din capitala Spaniei are cel puţin un reprezentat în fiecare dintre cele patru categorii (portar, fundaşi, mijlocaşi şi atacanţi) şi a monopolizat nominalizările la titlul de cel mai bun apărător din UCL în stagiunea precedentă.

Keylor Navas, Marcelo, Sergio Ramos, Raphael Varane, Toni Kroos, Luka Modric şi Cristiano Ronaldo (transferat între timp la Juventus) sunt cei şapte reprezentanţi ai madrilenilor.

Nominalizările au fost făcute în funcţie de voturile antrenorilor celor 32 de echipe calificate în grupele Ligii Campionilor în sezonul trecut şi ale celor 55 de jurnalişti aleşi de European Sports Media. Tehnicienii nu au putut să aleagă jucători din propria formaţie.

Fiecare votant a ales un Top 3 personal pentru fiecare post.

Câştigătorii vor fi anunţaţi la Monaco, pe 30 august, cu ocazia tragerii la sorţi a grupelor UEFA Champions League.

Nominalizările sezonului 2017/18

Portari: Alisson Becker (Roma, în prezent la Liverpool), Gianluigi Buffon (Juventus, în prezent la Paris St. Germain), Keylor Navas (Real Madrid)

Fundaşi: Marcelo (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Raphael Varane (Real Madrid)

Mijlocaşi: Kevin De Bruyne (Manchester City), Toni Kroos (Real Madrid), Luka Modric (Real Madrid)

Atacanţi: Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid, în prezent la Juventus), Mohamed Salah (Liverpool)

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: