image
Sursa foto: Getty Images

Sunt arogant? Nu contează, sunt cel mai bun: Ibrahimovic, despre interesul lui Milan pentru el

Zlatan Ibrahimovic (37 de ani) a fost destul de evaziv atunci cînd a comentat interesul lui AC Milan la adresa sa. În stilu-i caracteristic, starul suedez a replicat pentru gazzetta.it: ”Sunt mereu o mulţime de zvonuri referitoare la mine şi la posibilităţi să mă transfer. AC Milan? Toată lumea mă vrea, aşa că interesul lui Milan e ceva normal. Vom vedea ce se va întâmpla!”, a răspuns, enigmatic, fotbalistul.

AC Milan, echipă care are un început de sezon sub aşteptări şi se confruntă cu probleme în ofensivă, ia în calcul posibilitatea achiziţionării lui Zlatan Ibrahimovic, în perioada de transferuri din ianuarie, informează cotidianul Corriere della Serra. "Ibra nu a ascuns niciodată că a plecat cu părere de rău de la AC Milan, iar familia sa a considerat mereu oraşul Milano ca pe o a doua casă, după Suedia", a mai precizat sursa citată.

Ibrahimovic, care a împlinit miercuri 37 ani, joacă în prezent la Los Angeles Galaxy, în Liga profesionistă nord-americană (MLS), de care este legat prin contract până în decembrie 2019, "însă nu exclude o plecare anticipată din Statele Unite", conform publicaţiei italiene. Starul suedez "a cucerit 'soccer'-ul cu golurile sale extraordinare, însă are nevoie de adrenalină", crede Corriere, adăugând că AC Milan doreşte să-i ofere suedezului un acord pe o perioadă de şase luni, din ianuarie până în iunie.

Zlatan Ibrahimovic a mai jucat la AC Milan între 2010 şi 2012, marcând 56 de goluri în 85 de meciuri disputate pentru "rossoneri".

Declarațiile și reacțiile lui Ibrahimovic au făcut mereu deliciul mass-media iar el a știut mereu să țină ”focul” aprins. "Am fost învăţat să nu mint niciodată şi să spun mereu adevărul: Sunt cel mai bun jucător din istoria Suediei. Sunt arogant? Nu contează, sunt cel mai bun!", este un mesaj postat recent de Ibrahimovic pe contul său de twitter.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: